Промоции

Производители

Рекламация на стоки в joy-di.com

Гаранционното обслужване на магазина важи за територията на Република България и се извършва от фирма Джой ди ООД. За рекламации и контакти може да се свържете с нас на посочените на страницата контакти и адрес:

Телефони: +359 888879476 / +359 877935500
Адрес на фирмата: София, кв. Манастирски ливади, ул. Иван Сусанин №55а (от 10 до 17:00 часа), Джой ди ООД

Горещо ви препоръчваме да се свържете лично с екипа на сайта, преди да решите да върнете продукт - ще е по-добре за всички, ако запазим добри отношения, а ние държим на приятелското отношение! Ако се колебаете за покупка - свържете се с нас, за консултацията, независимо от продуктите, които предлагаме, винаги е напълно безплатна и неангажираща!

За да върнете дефектен продукт:
Рекламации на продукти и гаранционни замени може да получите на място в офиса ни или след като ни изпратите повреденият компонент (пощенските или куриерски разходи са за ваша сметка) - стремежът ни е това да става по максимално удобен за вас начин, затова може да получите замененият продукт заедно с друга ваша поръчка или по удобно за вас време. В случай, че сте закупили продукта от наш партньор, препоръчваме да върнете продукта в магазина на въпросната фирма.

Изключения
Поради естеството на самите продукти, считани за консумативи или продукти за еднократна употреба, и риска за пренасяне на болестотворни микроорганизми с тях, www.joy-di.com и Джой ди ООД не приема рекламации на следните продукти и си запазва правото да откаже рекламацията им с изключение на случаите на констатирани дефекти или несъответствия, съществуващи по време на продажбата, без последствия за фирмата:

*пълнители с никотинови разтвори, без изключения
*празни пълнители за никотинови разтвори с нарушена опаковка
*преходници, без изключения
*никотинови разтвори, без изключения
*използвани изпарители
*капачки, накрайници и мундщуци с нарушена опаковка
*картомайзери


Последно разгледани

Няма продукти
Сравни 0