Промоции

Производители

Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Поръчаната стока се доставя на клиента на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Направена поръчка до 15.00 часа в работен ден ще бъде обработена и изпратена същия работен ден, съответно ще може да си я получите на следващия работен ден. След 15:00ч. – поръчката Ви ще бъде обработена и изпратена на следващия работен ден и Вие ще може да си я вземете след още един ден. Заявена поръчка в петък след 15:00 ще бъде обработена и изпратена в понеделник и във вторник ще е при вас.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и Джой ди ООД се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.


Последно разгледани

Няма продукти
Сравни 0