Промоции

Нови продукти

Няма нови продукти

Производители

Батерия за електронна цигара - 650 mAh - метален

Нов

Батерия EGO 650mAh е по-скоро с размера на малка пура и осигурява капацитет, за да използвате цигарата си в продължение на цял ден. Дължина : 71.8 mm

Повече детайли

14,00 лв

Този продукт вече не е наличен.

Поръчай с 1 клик

Въведете валиден телефонен номер.

При кликване на бутон "Поръчай сега" се съгласявате с нашите условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка е приета!

Наш оператор ще се свържи със вас за да потвърди поръчката.

 
Повече информация

650 - милиамперчасова батерия за електронни цигари работи с всички атомайзери и картомайзери за eGo, eGo-C, eGo-T и 510 (картомайзери CE4, CE5, CE6, Kanger, и т.н.) и осигурява капацитет, за да използвате цигарата си в продължение на цял ден. Разполага с възможност за изключване или включване с бързо петкратно натискане на бутона, при което индикацията мигва няколко пъти и батерията се изключва или включва. При изтощаване индикацията започва да мига продължително. Батерията е с автоматична защита от прегряване (ако бутона е задържан повече от 15 секунди).

Както при повечето Li-ion батерии, и при тази няма изискване за определен начин на зареждане - достатъчно е да имате предвид, че капацитетът на батерията на електронната цигара ще намалее, ако я претоварвате постоянно с нискоомни изпарители. Най-добре е да редувате две батерии.

Технически характеристики:
Тип на батерията: Литиево-йонна презареждаща
Капацитет на батерията - 650мАh
Номинално напрежение: 3.3V - 4.2V
Живот - 300-350 цикъла на презареждане
Цвят: метал

Гаранция на батерията : 3 месеца (не включва нормалното износване на батерията, което е окло 300-350 цикъла на презареждане). Гаранцията отпада в случай на използване с неоригинални компоненти !

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Последно разгледани

Сравни 0