Нови продукти

Няма нови продукти

Производители

Батерия за електронна цигара - 1100mAh - метал (Stainless)

Нов

Батерия EGO-T 1100mAh осигурява капацитет, за да използвате цигарата си в продължение на два дни. Както при повечето Li-ion батерии и при тази няма изискване за определен начин на зареждане. Дължина: 96mm.

Повече детайли

24,00 лв

Внимание: Последни наличности!

- +

Поръчай с 1 клик

Въведете валиден телефонен номер.

При кликване на бутон "Поръчай сега" се съгласявате с нашите условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка е приета!

Наш оператор ще се свържи със вас за да потвърди поръчката.

 
Повече информация

1100-милиамперчасова батерия за електронни цигари работи с всички атомайзери и картомайзери за eGo, eGo-C, eGo-T и 510 (картомайзери CE4, CE5, CE6, Kanger, и т.н.) и осигурява достатъчен капацитет, за да използвате цигарата си в продължение на цял ден при страстните пушачи и два дена нормално пушене. Разполага с възможност за изключване или включване с бързо петкратно натискане на бутона, при което индикацията мигва няколко пъти и батерията се изключва или включва. При изтощаване индикацията започва да мига продължително. Батерията е с автоматична защита от прегряване (ако бутона е задържан повече от 15 секунди). Батерията не включва зарядно устройство.

Както при повечето Li-ion батерии, и при тази няма изискване за определен начин на зареждане - достатъчно е да имате предвид, че капацитетът на батерията на електронната цигара ще намалее, ако я претоварвате постоянно с нискоомни изпарители. Най-добре е да редувате две батерии.

Технически характеристики:
Тип на батерията: Литиево-йонна презареждаща
Време за презареждане: 3-4 часа (с зарядно у-во 420mАh)
Капацитет на батерията - 1100мАh (осигурява до 1300 активации на цигарата)
Номинално напрежение: 3.3V - 4.2V
Живот - 300-350 цикъла на презареждане
Цвят: метал

Гаранция на батерията : 3 месеца (не включва нормалното износване на батерията, което е окло 300-350 цикъла на презареждане). Гаранцията отпада в случай на използване с неоригинални компоненти !

В следната категория има още 5 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Последно разгледани

Сравни 0